INFO

Saturday, October 15, 2016

Impulsiivisia ostoksia ja opiskelustressiä

Hola, toverit. 

Aika on lentänyt siivillä ja meitsi on virallisesti asunut Barcelonassa jo kaksi kuukautta - ja toivottavasti monta vielä edessä! Vaikka toisinaan tämäkin kaupunki näyttää ankean puolensa (mm. kahden päivän kaatosade) on Barcelona tällä hetkellä ainoa paikka maailmassa, jossa tunnen oloni aidosti kotoisaksi. Siitäkin huolimatta, että olen kaikilla mittareilla mitattuna tämän kaupungin outolintu. 

Opiskelustressiä on ollut ilmassa, mitäpä sitä kieltämään. En ole ehkä vielä löytänyt oikeaa opiskelurytmiä, onhan siitä kuitenkin yli puoli vuotta, kun viimeksi opiskelin, joten taidot ovat alkaneet ruostumaan. Kunhan saan opiskelurytmini taas uudestaan kiinni, uskon että tästä tulee aivan mahtava lukuvuosi. Opiskelutahti on intensiivinen ja välillä tuntuu, että olen luentosalin tyhmin tyyppi, mutta haasteitahan tulin täältä hakemaan. 

Olen tehnyt viime aikoina myös muutaman impulsiostoksen. Ykkösenä kaikista impulsiostoksistani on liput Placebon keikalle Antwerpeniin. Meitsi menee siis marraskuussa ensivisiitille Belgiaan! Jännittää niin perkeleesti, mutta olisin katunut lopun elämääni jos en olisi ostanut keikkalippuja lempibändini 20-vuotiskiertueelle. Toinen impulsiostokseni liittyy niin ikään lentolippuihin. Ostin nimittäin jouluksi lennot Kööpenhaminaan, jossa teen parin päivän pyrhädyksen ennen joululomaani Suomessa. Köpiskin jänskättää pikkasen, sillä rehellisyyden nimissä on todettava ettei odotukseni terveys-, hispteri- ja joogaparatiisiksi tituuletarusta Köpiksestä ole kovin korkealla. Luulen kuitenkin, että Skandinaviaa tulee tässä syksyn aikana niin kova ikävä, että kiljun riemusta Köpikseen saavuttuani. 

No comments:

Post a Comment